Olemme sosiaalisen median toimisto.

Kukaan ei pidä monologista, ellei se satu olemaan Shakespearen.

Juuri siksi teemme sosiaalista mediaa asiakaslähtöisesti. Kysymme aina itseltämme “what’s in it for them” ja luomme sisältöä, joka opettaa, viihdyttää ja sitouttaa seuraajasi.

Sosiaalinen media ei ole vain mainostolppa, se on sosiaalinen tila, missä yrityksesi voi luoda läheisiä ja vahvoja asiakassiteitä.

Suhteiden luominen on intohimomme. Luovan ilmaisun avulla rakennamme kontekstin, minne asiakkaasi haluavat palata uudestaan ja uudestaan. Löytääkseen inspiraatiota, tietoa ja iloa.

Maltamme tuskin odottaa. Haluamme oppia tuntemaan yrityksesi ja asiakkaasi sekä luoda jotain kestävää, pitkäjänteistä ja oikein mukavaa yhdessä.

Luomme tuloksellista sisältöä, joka sitouttaa.

Sisällöntuotanto

Luomme sitouttavaa, viihdyttävää ja kouluttavaa sisältöä sosiaalisen median kanaviinne. Aina seuraajienne mielenkiinto fokuksessa.

Jotta voi rakentaa jotain suurenmoista, tarvitaan vakaa alusta, millä seisoa. Sen takia aloitamme kaikki yhteistyömme perusteellisella ja kattavalla strategiatyöllä.

Kun perusta on valettu, te päätätte, kuinka paljon haluatte olla prosessissa mukana. Mikäli niin haluatte, me hoidamme koko digitaalisen markkinointinne.

Strategiatyö

Yritykselle ei luoda eikä päivitetä laadukasta sisältöä ohimennen. Kuitenkin toimitte juuri niin, eikö?

Kartoittamalla mm. tavoitteet, kohderyhmät ja resurssit yhteisessä workshopissa saamme, tietopohjan, minkä perusteella pystymme rakentamaan teille sosiaalisen median strategian.

Strategia auttaa teitä saamaan kokonaiskuvan sosiaalisen median kanavistanne samalla, kun se helpottaa teidän päivittäistä työtänne.

Kampanjat

Uutuuden lanseeraus, kausiluonteinen tapahtuma tai markkinoinnin tehostaminen. Me autamme sinua saavuttamaan toivotut katsojaluvut.

Rakennamme sisältökeskeisiä kampanjoita, missä tavoitteenne saavutetaan maksettuna digitaalisena mainontana tavoitteisiinne parhaiten soveltuvissa kanavissa.

Lopputulos mitataan strategian ja tavoitteiden osalta kaikilla digitaalisen markkinointinne osa-alueilla.

Meet our team

#notjustanyone