Rakastamme, mitä teemme - ja olemme todella hyviä siinä

Me Someonella olemme erikoistuneet luomaan huomiota herättävää sisältöä, joka saa ihmiset keskeyttämään selailun. Olipa kyse ainutlaatuisten ja lähtemättömän vaikutuksen tekevistä mainoksista tai visiosi eloon herättävien vangitsevien videoiden luomisesta - me olemme se luova tiimi, joka vie markkinointisi uudelle tasolle

Asiakkaamme menestys on myös meidän menestystämme

Emme tyydy tavanomaiseen - sillä emme ole tavanomainen markkinointitoimisto. Tapaamme sanoa, että asiakkaamme menestys on myös meidän menestystämme ja asiakassuhteemme rakentuvat tämän moton varaan. Siitä hetkestä lähtien, kun aloitamme yhteistyön, keskitymme sinun tarpeisiisi, sinun tavoitteisiisi ja sinun visioosi. Läheinen yhteistyö kestää läpi koko matkan, sillä haluamme olla osana menestystäsi.

DSC05484
Meiltä voit odottaa ennennäkemätöntä

Konttorillamme on tavallisesti äänekästä, sillä olemme eläväinen, dynaaminen ja yhteenhitsautunut tiimi videoeditoijia, tekstisuunnittelijoita sekä sisällöntuottajia, jotka rakastavat sitä, mitä tekevät.
 
Yhteinen innostuksemme mahtavaa sisältöä kohtaan saa meidät erottumaan massasta. Pidämme haasteista ja rajojen venyttämisestä ylittääksemme odotukset. Kun työskentelet kanssamme, voit odottaa ennennäkemätöntä.

Ota meihin yhteyttä
2 1

Maria Erikslund

Asiakasvastaava Vaasassa