Vi är en social media byrå.

Ingen gillar en monolog om den inte kommer från Shakespeare.

Och just därför gör vi social media med kunden i fokus. Vi frågar oss alltid “whats in it for them” och skapar innehåll som utbildar, underhåller och engagerar dina följare.

Social media är inte endast en reklampelare, det är ett socialt rum där ditt företag kan forma nära och starka band med kunderna.

Vi brinner för att skapa relationer och genom kreativa uttryck bygga upp ett sammanhang dit dina kunder vill komma tillbaka, gång på gång. För att få inspiration, kunskap och ren glädje.

Vi kan knappt bärga oss, vi vill lära känna ditt företag, dina kunder och skapa något hållbart, långsiktigt och riktigt roligt tillsammans.

Vi skapar resultatinriktat innehåll som engagerar.

Innehållsproduktion

Vi skapar engagerande, underhållande och utbildande innehåll till era sociala kanaler. Alltid med era följares intressen i fokus.

För att bygga något enastående behövs en stabil grund att stå på. Därför inleder vi alla våra samarbeten med ett ingående och omfattande strategiarbete.

När grunden väl är gjuten väljer ni själva hur pass involverade ni vill vara i processen. Vill ni, ja då sköter vi allt inom er digitala marknadsföring.

Strategiarbete

Att uppdatera och skapa kvalitativt innehåll för ett företag är inget som görs i förbifarten. Ändå är det precis det ni gör, visst?

Genom att kartlägga bl.a. syfte, målgrupper och resurser tillsammans i en workshop får vi underlag för att utforma en social media strategi till er.

Strategin hjälper er att få en överblick över era sociala kanaler, samtidigt som den underlättar ert arbete på daglig basis.

Kampanjer

Lansering av en nyhet, säsongsbetonat event eller en extra boost i marknadsföringen. Vi hjälper dig att nå önskade tittarsiffror.

Vi bygger kampanjer med innehållet i fokus där vi generar den målsättning ni har genom betald digital marknadsföring i de kanaler som är bäst lämpade för ändamålet.

Resultatet mäts mot strategin och målsättningarna i alla delar av er digitala marknadsföring.

Meet our team

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

#notjustanyone