Vi älskar det vi gör - och vi är riktigt bra på det

Vi på Someone har specialiserat oss på att skapa engagerande innehåll som fångar människors uppmärksamhet och får dem att sluta scrolla. Det spelar ingen roll om det gäller att skapa unika annonser som lämnar ett bestående intryck eller fängslande videor som levandegör din vision - vi är det kreativa teamet som tar din marknadsföring till nya höjder.

Vår kunds framgång är vår framgång

Vi nöjer oss inte med det vanliga - för vi är ingen vanlig marknadsföringsbyrå. Vi brukar alltid säga att vår kunds framgång är vår framgång, och det mottot bygger vi våra kundrelationer på. Från det ögonblick vi börjar arbeta tillsammans är vi fokuserade på dina behov, dina mål och din vision. Vi har ett nära samarbete med dig varje steg på vägen, för vi vill vara en del av din framgång.

DSC05484
Från oss kan du förvänta dig det extraordinära

På vårt kontor är det vanligen högljutt, för vi är ett livfullt, dynamiskt och sammansvetsat gäng av videoredigerare, copywriters och innehållsproducenter som alla älskar det vi gör.
 
Vår delade entusiasm för fantastiskt innehåll är det som skiljer oss åt. Vi gillar utmaningar och att tänja på gränser för överträffa förväntningarna. När du arbetar med oss kan du förvänta dig det extraordinära.

Kontakta oss
2 1

Maria Erikslund

Kundansvarig i Vasa